یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

سردار شکارچی: به هیاهوی ترامپ اهمیت نمی‌دهیم

سردار شکارچی: به هیاهوی ترامپ اهمیت نمی‌دهیم معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح، با اشاره به تهدیدات اخیر ترامپ، اظهار داشت: ما به این هیاهوی ترامپ خیلی اهمیت نمیدهیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۳۰ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 20
کد خبر: ۲۹۹۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار شکارچی، معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح، در آیین اختتامیه کنگره بینالمللی شعر یازده هزار شهید اصناف، بازار و فعالان اقتصادی، با اشاره به تهدیدات اخیر ترامپ، اظهار داشت: ما به این هیاهوی ترامپ خیلی اهمیت نمیدهیم.

وی با تأکید بر پاسخ قاطع ایران به هرگونه تجاوز، گفت: ترامپ میداند که اگر دست تعرضی به سمت رهبر ما دراز شود، نه آن دست را قطع میکنیم؛ قاطعانه و شجاعانه و شعار هم نیست، بلکه دنیای آنها را به آتش خواهیم کشید و امان را از آنها خواهیم برید و هیچ منطقه امنی را برای آنها نخواهیم گذاشت.

بازاریان و اصناف در خط مقدم مقاومت

سردار شکارچی با اشاره به نقش بازاریان و اصناف در مقابله با دشمن، افزود: دشمنان اینها را میدانند ولی به هر حال عملیات روانی و جنگ شناختی انجام میدهند. آنها میدانند که اگر به گوشه‌ای از سرزمین ما تجاوز بشود، قبل از اینکه بخواهند آن تجاوز گسترش پیدا بکند، پاهای آنها را قطع خواهیم کرد. این را در جنگ ۱۲ روزه نیز ثابت کردیم.

وی ضمن تقدیر از ایستادگی بازاریان در مقابل دشمن، گفت: بازاریان و اصناف نه تنها با دشمن همراه نشدند، بلکه تودهنی محکمی به آنها زدند. یکی از سناریوهای مهم در جنگ ۱۲ روزه این بود که همزمان با هجوم نظامی به کشور، بازار ملتهب و دچار هرج و مرج شود، ولی دشمن شکست خورد و ناامید شد.

ایستادگی سریع بازاریان در برابر توطئههای دشمن

سردار شکارچی ادامه داد: بازاریان و اصناف به محضی که متوجه شدند دشمن دنبال سوءاستفاده هست، حتی یک دقیقه هم تأخیر نکردند. در شب ۱۹ دی همه گروه‌ها و احزاب شیطانی متحد شدند و منسجم به میدان آمدند، اما بازاریان و اصناف باز هم اینجا ایثار کردند و دشمن را ناامید کردند.

شکست مداوم آمریکا در مقابل ملت ایران

معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به شکستهای مکرر آمریکا، گفت: آمریکا از روز اول دشمنی با ملت ایران موفقیتی نداشته و همیشه شکست خورده است.

سردار شکارچی در بخش دیگری از سخنانش، به راهبرد خونین تروریستها اشاره کرد و گفت: راهبرد دشمن افزایش کشته‌ها بود؛ فقط می‌خواستند بکشند، حالا هر که باشد، کودک باشد، جوان باشد، نوجوان باشد، با گناه باشد، بی‌گناه باشد، مسئول باشد، مسئول نباشد، فقط می‌خواستند کشته‌ها را زیاد کنند. به هر کس رسیدند زدند، هر کسی در خیابان و کوچه و بازار بود را به شهادت رساندند.

وی افزود: بیش از دو سوم از افرادی که به دست تروریست‌ها در کشور به شهادت رسیدند، گناهی نداشتند.

سردار شکارچی ضمن تقدیر از ایثار نیروهای امنیتی، اظهار داشت: پلیس و بسیج و پاسدار و نیروهای امنیتی حتی سلاح دست نمی‌گرفتند در میدان که اشتباهاً اقدامی صورت نگیرد، تن خودشان را سپر می‌کردند برای اینکه این جوانان کشته نشوند؛ نیروهای ما را قطعه قطعه‌اش می‌کردند، سرش را می‌بریدند و با بنزین آنها را به آتش می‌کشیدند./مشرق

کلمات کلیدی: ترامپ
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار